Insta-halløj

Instagram10Instagram12Instagram9Instagram7Instagram11Instagram8

 

Alting har været SÅ stressende det sidste stykke tid. Her på Ringe har vi trænet i timevis til vores opvisning, som vi lavede i søndags. Det var en kæmpe oplevelse og overdrevet sjovt! Vi optrådte i arena fyn sammen med Berns og Vejstrup. Måske så i det i tv’et.

Nå men her er de seneste fotos fra min instaprofil. Lige pt ligger jeg syg på efterskolen. Rimlig nederen. Jeg ser frem til torsdag hvor vi her på fyn får vinterferie plus at jeg skal til elevfest. Jackpot på en torsdag hæhæ. Måske jeg lægger billeder ud af mit fest tøj. Vi får se.

Møøøøsser

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære David.... (Celia)