Julehygge og sådan...

God jul

 

Rigtig glædelig til alle jer!

Jeg har haft en helt fin jul. Aftenen blev fejret hjemme med min familie. Som sikkert mange andre får man spist til man næsten sprækker. Tror jeg må droppe søde sager det næste lange stykke tid haha. Ej det er kun jul en gang om året ikk? JEg fik ikke så mange gaver men en del penge, hvilket var det eneste jeg havde ønsket mig. Nu venter jeg bare på at kunne gå amok til januar-udsalget, som allerede er startet. Håber i har haft en ligeså sandsynligvis endnu bedere jul end mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julehygge og sådan...