Bum bum

Efterskole sjov

Her er et par billeder fra efterskolen. Det er min ene roomie, Julie, og mig på de fleste af billederne. Min anden roomie har desværre ikke fritime nu, så hende må i vente med at se. Juller og jeg har det for skægt sammen! hun er bare en skøn en. Det sidste billede er 3 andre dejlige piger fra min gang, Høje Nord. Fra venstre ser i Tille, Julie og Matilde.

I kan vente jer flere indlæg her fra Ringe. Jeg laver en lille room-tour på et tidspunkt, så i kan se hvor jeg bor.

Møs møs

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bum bum