the last days through instagram

Kbh igår

Jeg havde en super fed dag i København igår med Celia og Clara. Vi tog toget både frem og tilbage, og vi var meget stolte over at vi ikke kom med det forkerte tog haha. Vi gik i 7-8 timer eller der omkring. Jeg fik købt en lækker sweatshirt fra Abercrombie & Fitch. Det var første gang at jeg var inde i butikken. Jeg blev helt overvældet af hvor fed en butik det er. Vi fik da også alle 3 taget et foto med ham den flotte fyr i bar overkrop. Synes det er vildt at der finde så flotte mennesker! alle lignede jo perfekte voksdukker ahAha. Mig og cillemusen tog en masse parfumeprøver med derfra. Er du gal den dufter godt man! Sidder og ind-snuser den konstant hihi. Trøjen viser jeg i et andet indlæg. God lørdag til jer.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the last days through instagram