Here I am

( lol! )

Trøje // H&M      Bukser // Day Et Birger Mikkelsen      Sko // Nike

Heeej! har I savnet mig…? Haha. Jeg tog hjem i torsdags på en forlænget weekend. Det er skøn at være hjemme og slappe af. Jeg faktisk sy de sidste 3 dage og jeg ligner stadig lort. det er ikke tilfældigt at mit anisgt ikke vises på billederne haha. Jeg er så kvæstet og træt efter 2 hårder uger på Re. men glæder mig til at komme tilbage. Det var hårdt i starten fordi man ikke kender nogen. Men når man bor der og er sammen hver dag, bliver der hurtigt et tæt fælleskab, som har man kendt hinanden længe. Jeg er sikker på at det biver bedre endnu!

Med hensyn til bloggen beholder jeg Karoline lidt endnu, som en lille “stand in” hun har sgu klaret de godt! Jeg tager mit kamera med i næste uge, så i kan få mine roomies og mit værelse at se.

Kram til verdens sejeste læsere!

6

 • Anna

  Hey Laura! Jag är en svensk läsare, hoppas du förstår vad jag skriver ändå..! Först och främst vill jag säga att du har en über fin blogg, väldigt inspererande! 🙂
  Jag undrar, vart får du insperation från? Och vilka bloggar läser du/kan tipsa om?
  Kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • :)

  Er vild med dit outfit du har en fed stil! Er trøjen gammel eller kan den stadig købes? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg