Dagen før dagen

Hej og på gensyn

Hej derude

Nu er den længe ventet dag kommet og jeg kører om en times tid mod Ringe efterskole på fyn. Jeg glæder mig utroligt meget. Jeg er spændt men har en god fornemmelse omkring det. Som jeg skrev i det forige indlæg vil min søster Karoline være en slags gæste blogger 1-2 uger indtil jeg falder på plads i mit nye hjem. Så jeg vil ønske jer alle en god skole start og held og lykke til jer der også starter på efterskole. På gensyn og møs og kram til jer alle!

Og sig hej til Karoline

 Hellow folks

Jeg er Karoline, Lauras seje søster haha! Jeg glæder mig til at underholde jer de næste par dage og holde bloggen igang mens Laura falder plads på efterskolen.

Vi blogges

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen før dagen