Pakkepost

Dagen før dagen

Hej dejlige læsere. Jeg er i fuld gang med at pakke mine mange ting. Det føles som om at jeg skal flytte hjemme fra. Jeg har voldsomt meget sæbe og parfume med og selvfølgelig alle mine mange armbånde og smykker. Dem kan jeg ikke undvære! ja der er så mange ting der skal pakkes. Selv mine grimme klipklappere og lyskæde kan ikke undværes. Jeg er SÅ klar og glæder mig til det hele!!! det sørgelige er at jeg ikke kommer til at se så meget til bloggen de første par dage… suk! men jeg har fundet det næst bedste til jer haha, nemlig min tvillingesøster Karoline som vil holde liv i bloggen den næste uges tid. Jeg vil tro at hun giver jer en lille rundvisning i hendes overdrevede seje nye værelse. Så glæd jer!

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkepost