Nike babies

Onsdag

Photobucket

Photobucket

Hey

her sidder jeg i et sommerhus i det vestjyske klitlandskab og har brugt den sidste time på dette indlæg, på grund af ekstremt dårlig internetforbindelse. (det eneste minus ved at være her) Jeg startede dagen men en skøn morgenmad på terrassen og derefter en løbetur i den bjergrige natur. Jeg vil forsøge at blogge mens jeg er her når internettet fungerer. den der vlog jeg lovede, må i vente med til jeg kommer hjem, for det kan jeg slet ikke få til at fungere her over.

Nyder i sommeren?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike babies