My new love

More from Apple

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tuhej derude igen. Så er jeg med på trenden med iphones. Jeg har i laaang tid overvejet at købe en. Min søster købte en da jeg var i sommerhus. Da jeg hørte det bestemte jeg mig for også at få en. Ja jeg bruger penge for tiden var? jeg har bestemt ikke fortrudt nogle af mine Apple køb. Jeg har derimod fortrudt at jeg ike har købt det noget før hihi. Jeg valgte den i hvid, som jeg synes er super fin! og selvfølgelig pynter Douglas Booth på min skærm. I kan følge mig via instagram. Hvis i søger på laurahvidtfeldt burde jeg dukke op. Uh hvor er jeg glad for denne lækre baby!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My new love