Tirsdag

Karl who iPhone cover

Idag modtog jeg en ventet pakke.  Jeg har nemlig købt dette overdrævede lækre cover med en tegning af Karl Lagerfeld på. Jeg er sindsygt glad for det og synes det er vildt fedt. Det er købt på webshoppen society6.com, hvor man man købe tusindvis af forskellige lækre designede covers. Min søster købte coveret med Chanel parfumen, som også er super cool, synes jeg! Hvis du leder efter et fedt og anderledes cover kan jeg klart anbefale at købe et derfra!

6

 • Anna

  Hej Laura 😀

  Da jeg sad og tegnede tidligere i dag, fik jeg en trang til at skrive dig en lille kommentar !! En kommentar om, at du er en fantastisk blogger, min yndlings, rent faktisk 😉 Du er en person, jeg sådan ville ønske at jeg kendte i virkeligheden, for du er så sød, inspirerende og dygtig (og meget mere er jeg sikker på) !! Selvom jeg ikke kender dig in-real-life (det ville jeg ønske jeg gjorde), så kan jeg mærke hvor dejligt et menneske du er, det skal du bare vide 😀 Jeg håber det vil gøre dig lidt glad, at der er en der ude, der tror, nej ved, at du er alt det og mere til!!

  En lille sød hilsen fra mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åååh ej tusind mange tak!! det varmer virkelig meget med sådan en sød hilsen!
   iih altså hvor er du bare sød 🙂 Tusind mange tak igen!!

   Mange møs og klem til dig Anna 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de dog bare lækre. Er så misundelig! Nu vil jeg da lede efter nogle covers som kan se pæne ud på en sort iPhone!
  Hav en god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Laura!
  Hvordan gik det med portoen og told mht bestilling og modtagelse af covers? Har nemlig tit overvejet, at bestille fra Society6, men tør ikke af frygt for, at jeg vil få en ordentlig spand told oveni 🙁

  Kh Signe

  Ps. Tak for en dejlig inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdag