yes yes

Don’t let the fear of striking out hold you back

Efterskolen venter lige om hjørnet nu. Igår var der kun to uger til at jeg begynder på Ringe. Jeg har fået købt tons vis af t-shirts, shorts, jogging bukser og hvad man nu ellers bruger når man dyrker sport. Jeg tror at mine outfits for det meste kommer til at bestå af et par løse joggingbukser og en t-shirt. Rigtig efterskole-stil haha! Jeg har faktisk alt hvad jeg skal bruge nu. Jeg føler mig super klar og glæder mig helt vildt meget! Det bliver super fedt at skulle bo med så mange andre. Jeg er både nervøs men glæder mig også til at skulle skabe nye venskaber. Uuuh det bliver skide fedt!

3

 • Glæd dig! og nyd hvert minut, for det glemmer man..

  Mit år på efterskole gik alt, alt for stærkt.. og jeg ville ønske at jeg kunne opleve det igen. Og ja.. tøjet er meeeget afslappet, faktisk så afslappet at jeg har glædet mig en smule til at komme hjem og starte på gymnasiet, så jeg kan gøre lidt mere ud af mig selv..

  Held og lykke med det! Er sikker på at det bliver fantastisk:-)

  /Emma Ipsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I savor, cause I found just what I used to be
  looking for. You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man.
  Have a great day. Bye

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

yes yes