Student Magnus

Wherever you are – be all there

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeg har haft en super skøn men også sørgelig dag. Min klasse og jeg cyklede i morges ud til min dejlige klasselærer ( en 18 km lang tur.. oh God!) og for jeres skyld snuppede jeg mit kamera med i cykelkurven. Vi hygge-snakkede og spillede rundbold. Da vi så kom tilbage til skolen ( 18 km tilbage igen….) måtte jeg tage afsked med min fantastiske klasselærer, da jeg jo tager på efterskole efter ferien. Jeg fik tårer i øjnene. Det siger noget om hvor god en lærer hun har været.  I morgen bliver mindst lige så sørgelig da jeg tager afsked med hele min fantastikse klasse. Det er sgu mærkeligt ikke at skulle gå i klasse med dem mere. Det er en helt fantastisk klasse, som jeg kommer til at savne SINDSYGT meget. Nu vil jeg ikke plage jer med mere afskeds-snak. Glæder mig bare til at få sommerferie imorgen.

1

  • Pernille

    Puha, du må gerne komme med mere af den afskedssnak, jeg synes nemlig det er rart at høre at jeg ikke er den eneste der har det så svært med det. Jeg stopper selv på min helt fantastiske skole hvor jeg har alle mine bedste venner og veninder, jeg kan slet ikke finde ud af om jeg skal grine eller græde. På en måde glæder jeg mig til at komme afsted, men på den anden side ved jeg ikke hvorfor jeg vil rejse, fordi jeg kommer til at savne alle de skønne mennesker så satans meget!
    Men hvor skal du så hen på efterskole?
    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Student Magnus