Projekt hurtig header

Søndag

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Skål for god kaffe altså! min søndag går med at øve mig til min dansk muntlige prøve, som er på tirsdag. Suk suk… jeg føler mig næsten klar, så det skal nok gå fint. Jeg er ked af de meget søndags agtige billeder af mig uden nogen form for makeup. Jeg ser dælme da lidt træt ud. Havde tænkt mig at løbe en tur idag, men det altid “skønne” danske sommervejr tog lysten fra mig. En kop god kaff’ kan anbefales i dette lorte vejr (undskyld mit sprog)

MØS

6

 • Nadja Felsinger

  Hvor fedt du er rykket til Bloggers Delight! Super cool 😉
  nadjabf.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for din søde kommentar!!

  det her er faktisk tredje gang i dag, at jeg kigger forbi din nye blog! syntes det er SÅ fint! og som jeg skrev på din gamle: velkommen til! håber du bliver ved med at være ligeså cool (måske endnu mere faktisk) som på den tidligere blog 😉

  xx Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt hurtig header